Leiderschap

met gevoel

+31 (0)6 13288013 hanneke@leiderschapmetgevoel.nlPersoonlijk ontwikkel Advies

Heerlijk uitwaaien op een mooi tropisch strand, wie houdt er niet van? Heerlijk je hoofd leeg krijgen, met wapperende haren langs de waterkant lopen en af en toe de zee induiken…. Ik hou er van!

Maar wat als het niet lukt om je hoofd leeg te maken. Als ’t  te vol zit? Je zit tegen het plafond, je hebt geen energie meer en eigenlijk heb je niet eens meer zin om te zwemmen. Of om te werken, af te spreken met je vrienden, thuis met je gezin te zijn.

Je bent, zoals ze dat zeggen, tegen je plafond aangelopen. Je zit tegen een burn-out aan, of hebt misschien al het etiket opgeplakt gekregen. Je bent leeg en op. En dat is niet wat je wilt. Je wilt terug wat je had, zijn wie je was. Weer gelukkig zijn in je werk, in je leven, alles uit jezelf halen. Weer genieten. Weet je hoofd leeg kunnen maken en met plezier terugkijken op je dag. Zin hebben in de volgende dag

Persoonlijk ontwikkeladvies van Leiderschap met gevoel helpt je verder. Ik help je met het in kaart brengen van je talenten en het ontwikkelen van je talenten. Met een TMA analyse krijg jij zicht op waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waar je weer energie uit kunt halen. En door de professionele gesprekken, waarin jij met al je talenten, centraal staat, krijg je handvatten die je verder helpen. Waarin je ruimte voelt om in al je kwetsbaarheid, juist je kracht te ontdekken en te vergroten.

Je zult merken dat je je beter gaat voelen. Samen zorgen we dat je weer in balans komt, dat je weer vanuit je talenten gaat werken en leven. Dat je het beste uit jezelf haalt.

Wil jij ook het beste uit je zelf halen?

Neem dan contact met me op! Ik help je graag verder!